glasbit

Måste bara få berätta en ironisk grej. För fyra månader sedan så krossade mikael ett glas i sovrummet. Jag har fobi för krossat glas för att det är alltid jag som går i det. Han tog fram våran nya elecrolux dammsugare som är sladdlös( som för övrigt är helt jävla värdelös om man jämför med pengarna man fick lägga ut för den) Jag gormade till honom - du får ta den gamla dammsugaren
han gormade tillbaks -  Nej men den här sopar det är det bästa.
jag gormade- men då sopar du bara iväg de? du måste ta i större yta när du dammsuger!
Nu gormade han ordenligt tillbaks- Jag såg ju vars det for tänker inte dammsuga flera meter det for ingenannanstans än där jag dammsuger.
Jag surar och gormar tillbaks- Dammsuga ordentligt det är ju jag som kommer att trampa på de när du slarvar.
det kommer att gå bra säger han tillbaks det finns inget glas.
För två dagar sen så drog jag fram sängen av någon anledning. Och igår med digestive kex fulla munnen och i handen så klev jag in i sovrummet för att se på tv och vad händer? Jag får en stor glas bit i foten samt att när jag hoppar till sängen för att dra ut den ja då lyckas jag rispa upp andra foten med samma glas bit utan att märka det. När jag hade haltat till köket och innan jag har slängt glas biten så ligger det flera stora pölar av blod.  Jag tänkte hur i allsin dar jag skulle hinna med att torka upp allting innan axel skulle komma och peta i de. Men de var inga problem jag hann få mina sår att sluta blöda och jag hann torka upp. Det var ju så klart rekam på tv så det var ju ingen brådska! haha tur man har en liten pojke som älskar att se på reklam :)




RSS 2.0